73. Liftar

Liftar finns i flera olika utföranden som kan delas upp i följande grupper:

Pelarlift: En liten självgående lift liftar som passar perfekt för trånga utrymmen där underhållsarbeten ska utföras. . En rak pelarlift  har låg vikt och kan transporteras på vanligt släp efter personbil. Dessa liftar passar bäst inomhus men på bra underlag som betong eller asfalt även utomhus.  Utrustade med vita däck som ej färgar av sig på känsliga golv.

Pelarlift​ runtomsvängande: och självgående med Jibb som klarar räckvidd -3,4 meter. Liften kan köras på full höjd, styras och höjdregleras från manöverboxen på plattformen. Idealisk för exempelvis industri, varuhus, kontor och lager där det krävs små utrymmen

Saxlift, inomhus: Samtliga är självgående och passar för alla yrkesgrupper inom bygg och industri. Alla har vita däck för skydd av känsliga golv. Dessa modeller kan även användas utomhus med bra underlag som betong eller asfalt.

Saxliftar, utomhus: Denna typ finns i tre utföranden: självgående 4-hjulsdriven med dieselmotor och självgående 4-hjulsdriven kombinerad med batteri och dieselmotor som möjliggör användande även inomhus. Dessutom en icke självgående monterad på släp för flytt med personbil.

Släpvagnsliftar: Denna modell kallas ofta för skylift och bogseras efter personbil. Alla släpvagnsliftar har hjuldrift för förflyttning inom arbetsplatsen och drivs med 220 V. Saknas ström finns bensindrivet hydraulaggregat till en del modeller och dessutom finns 16m modellen även med batteridrift.

Bomliftar: Finns i två typer. Vikbomslift passande vid trånga utrymmen eller rak bomlift för de höga höjderna. Alla våra bomliftar är kombinerade med batteri och dieselgenerator som medger arbete både inom- och utomhus.

Rälsgående lift: Specialanpassad för gående på räls. Utrustad med batteri och dieselgenerator som medger arbete utomhus eller inomhus, som tillexempel tunnlar.

 

  

 

Kategorin innehåller för närvarande inga produkter

Vårt produktutbud